Ribbingsfors Golf  & Kultur
 "Banan där alla ska känna sig välkomna"

Gästbok

Antal inlägg: 4

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

Mata in koden inbäddad i bilden

2016-09-19 17:26:58 - Lennart Grundel

Vilken fin bana Ni har!
Fairway,greener,klubbhus,driving-range- ja allt var i toppskick.
Ett trevligt bemötande från alla gör inte besöket sämre.
Ett stort tack till alla från
Marie o Lennart Grundel

2015-08-08 12:08:56 - Matts Williamson, mattswilliamson@hotmail.com

spelade igår 7/8-15 för första gången på er bana tillsammans med min svåger. Fantastiskt fin anläggning,mycket trevligt bemötande från alla. God mat i restaurangen, fairways som ett dansgolv och greener som en dröm. Dessutom en gemytlig atmosfär som fick oss att känna sig som hemma .Vi återkommer!!!

2015-07-12 16:01:56 - Claes Billberg, claes.billberg@telia.com, www.claesbillberg.com

Vill bara ge uttryck för min glädje att få vara medlem i Ribbingsfors GK, den annorlunda och vänliga golfklubben. Är inne på mitt andra år som medlem efter ett långt uppehåll som medlem i en svensk klubb. Spelar den mesta av min golf i Thailand under vinterhalvåret men det känns kanon att kunna spela hemma också. Visserligen har jag 8 mil enkel resa till banan men det kör jag med glädje. En lättsam och avslappnad stämning, trevliga människor och en väldigt fin bana. Första rundan i år spelade jag i maj och det var så otroligt fina fairways och greener så det var snudd på att jag tog av mig skorna. De banor som jag spelar på i Thailand påminner mer om mark i träda jämfört med Ribbingsfors. Fantastiskt banskötsel! Det blir kanske inte så jätte många rundor på grund av avståndet men jag åker hellre åtta mil och möts av vänliga människor än några kilometer för att titta in i näsborrar ;) Och att slippa tidsbokning är väldigt skönt! Ribbingsfors GK är en pärla!! (flower)(star)(star)(star)

2015-04-17 08:43:56 - Lasse Andersson, andersson.lasse@telia.com

Måste ge Patrik & co en stor eloge. Banan har aldrig varit SÅ BRA SÅ TIDIGT på säsongen. Mycket bra jobbat.